Συνταγή
Lemon Cream Cake | 1.000gr |
Βούτυρο παγωμένο (4°C) | 0.500gr |
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 0.400gr |
Μέλι ή Γλυκόζη | 0.130gr |
Λάδι Ηλιέλαιο | 0.150gr |
Νερό | 0,120gr |
Άχνη Ζάχαρη | κατά βούληση |
Lemon Cream Cake | 1.000gr |
Βούτυρο παγωμένο (4°C) | 0.500gr |
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 0.400gr |
Μέλι ή Γλυκόζη | 0.130gr |
Λάδι Ηλιέλαιο | 0.150gr |
Νερό | 0,120gr |
Άχνη Ζάχαρη | κατά βούληση |
Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από την σοκολάτα και την άχνη στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με φτερό για 4 λεπτά περίπου, στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνει μία μάζα.Στο τέλος του ζυμώματος προσθέστε τις σταγόνες σοκολάτας και χτυπήστε για μισό λεπτό. Πλάστε την ζύμη σε στρογγυλό σχήμα στο επιθυμητό μέγεθος που θέλετε και τοποθετήστε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Όαν ξεφουρνίσετε περάστε τα με άχνη ζάχαρη.
Θερμοκρασία: + 170° C.
Χρόνος: 9 λεπτά ανάλογα .