Lemon Soft Cookies

Συνταγή


Lemon Cream Cake 1.000gr
Βούτυρο παγωμένο (4°C) 0.500gr
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής 0.400gr
Μέλι ή Γλυκόζη 0.130gr
Λάδι Ηλιέλαιο 0.150gr
Νερό 0,120gr
Άχνη Ζάχαρη κατά βούληση

Μέθοδος


Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από την σοκολάτα και την άχνη στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με φτερό για 4 λεπτά περίπου, στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνει μία μάζα.Στο τέλος του ζυμώματος προσθέστε τις σταγόνες σοκολάτας και χτυπήστε για μισό λεπτό. Πλάστε την ζύμη σε στρογγυλό σχήμα στο επιθυμητό μέγεθος που θέλετε και τοποθετήστε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί. Όαν ξεφουρνίσετε περάστε τα με άχνη ζάχαρη.

Ψήσιμο


Θερμοκρασία:  +  170° C.

Χρόνος:  9 λεπτά ανάλογα .