Συνταγή
Soft Cream Cake | 1.000gr |
Μαργαρίνη παγωμένη (4°C) | 0.500gr |
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 0.400gr |
Νερό | 0.130gr |
Λάδι Ηλιέλαιο | 0.080gr |
Ξηροί καρποί | κατά βούληση |
Σταγόνες Σοκολάτας | κατά βούληση |
Soft Cream Cake | 1.000gr |
Μαργαρίνη παγωμένη (4°C) | 0.500gr |
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής | 0.400gr |
Νερό | 0.130gr |
Λάδι Ηλιέλαιο | 0.080gr |
Ξηροί καρποί | κατά βούληση |
Σταγόνες Σοκολάτας | κατά βούληση |
Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από την σοκολάτα και τους ξηρούς καρπούς στον κάδο του μίξερ και αναμείξτη με φτερό για 5 λεπτά περίπου, στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνει μία μάζα. Στο τέλος του ζυμώματος προσθέστε τη σοκολάτα και τους ξηρούς καρπούς και χτυπήστε για μισό λεπτό. Πλάστε την ζύμη σε στρογγυλό σχήμα στο επιθυμητό μέγεθος που θέλετε και τοποθετήστε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.
Θερμοκρασία: + 170° C.
Χρόνος: 14-17 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.