Μελομακάρονο Red Velvet

Συνταγή


Red Velvet 1.000gr
Αλεύρι 800-900gr
Λάδι 450gr
Νερό 320gr

Μπορείτε να αφαιρέσετε αλεύρι και να προσθέσετε σιμιγδάλι, για πιο τραγανό αποτέλεσμα.

Μέθοδος


Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με φτερό
για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα του μίξερ μέχρι να γίνει ομοιόμορφη μάζα.

Ψήσιμο


Θερμοκρασία:    160 – 170° C

Χρόνος:  25-30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.


Σιρόπιασμα

 Βγάζουμε τα μελομακάρονα από το φούρνο, τα ρίχνουμε καυτά στο σιρόπι και τα βγάζουμε απευθείας.