Συνταγή
Red Velvet | 1.000gr |
Αλεύρι | 800-900gr |
Λάδι | 450gr |
Νερό | 320gr |
Μπορείτε να αφαιρέσετε αλεύρι και να προσθέσετε σιμιγδάλι, για πιο τραγανό αποτέλεσμα.
Red Velvet | 1.000gr |
Αλεύρι | 800-900gr |
Λάδι | 450gr |
Νερό | 320gr |
Μπορείτε να αφαιρέσετε αλεύρι και να προσθέσετε σιμιγδάλι, για πιο τραγανό αποτέλεσμα.
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με φτερό
για 3 λεπτά στην 1η ταχύτητα του μίξερ μέχρι να γίνει ομοιόμορφη μάζα.
Θερμοκρασία: 160 – 170° C
Χρόνος: 25-30 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.
Βγάζουμε τα μελομακάρονα από το φούρνο, τα ρίχνουμε καυτά στο σιρόπι και τα βγάζουμε απευθείας.