Συνταγή
Easy Cake | 2.000gr |
Λάδι Ηλιέλαιο | 0.750gr |
Νερό | 0.750gr |
Ινδική καρύδα | 0.400gr |
Ξύσμα πορτοκάλι | 1-2 τμχ |
Μαστίχα (προαιρετικά) | κατά βούληση |
Βανίλια (προαιρετικά) | κατά βούληση |
Σιρόπι 27 γράδα |
Easy Cake | 2.000gr |
Λάδι Ηλιέλαιο | 0.750gr |
Νερό | 0.750gr |
Ινδική καρύδα | 0.400gr |
Ξύσμα πορτοκάλι | 1-2 τμχ |
Μαστίχα (προαιρετικά) | κατά βούληση |
Βανίλια (προαιρετικά) | κατά βούληση |
Σιρόπι 27 γράδα |
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ εκτός από την καρύδα, και αναμίξτε με φτερό για 5 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα. Προσθέστε την καρύδα φροντίζοντας να ανακατευθεί καλά. Αμέσως μετά το ψήσιμο κόψτε το ραβανί στα επιθυμητά κομμάτια και ζεστό όπως είναι σιροπιάστε με χλιαρό σιρόπι. Σερβίρεται κρύο.
Θερμοκρασία: 45-50 λεπτά.
Χρόνος: 170-180° C ανάλογα τον φούρνο.