Σχετικά με

CamScanner 05-27-2021 17.49

Ο θεμέλιος λίθος τοποθετείται περί το 1975 από τον Νικόλαο Μαζαράκη, με χαρακτηριστικό καινοτόμο προϊόν της εταιρίας τότε, στο ξεκίνημά της, την κρύα κρέμα ζαχαροπλαστικής (RAPIDO MIX), γνωστή σε όλη την ελληνική αγορά μέχρι σήμερα.

Τα χρόνια περνούν, οι ανάγκες αυξάνονται και νέοι επενδυτές στα πλαίσια της διαρκούς ανταγωνιστικότητας, καλούνται να αναλάβουν τα σκήπτρα ανανεώνοντας την εικόνα και τα προϊόντα μιας καταξιωμένης ήδη εταιρίας.

Έτσι από Νικόλαος Μαζαράκης ΕΠΕ στην Ν. Ιωνία, το 1995 η εταιρεία εξαγοράζεται από εμάς, τη νέα της οικογένεια, το Μιχαήλ Στρογγυλούδη και τη Λουλούδη Βασιλείου και μετονομάζεται σε FLOWER EΠΕ. Το 2009 δε, ολοκληρώνεται και η μεταφορά της έδρας της, στον Πειραιά, όπου και συστήνεται με τη νέα έως σήμερα νομική μορφή και ονομασία: Μιχαήλ Στρογγυλούδης & ΣΙΑ ΟΕ.

Η εταιρία μας έχοντας διανύσει μέχρι σήμερα, σχεδόν μισό αιώνα εμπειρίας στην παραγωγή πρώτων υλών ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, αποτελεί την πιο σοφή επιλογή του σύγχρονου ζαχαροπλάστη – αρτοποιού.

Είμαστε εδώ για κάθε επαγγελματία που θέλει να διασφαλίσει την ποιότητα των δημιουργιών του, σεβόμενοι πάντα την παράδοση, τολμούμε τον καινοτόμο πειραματισμό, που επιβάλουν οι νέες τάσεις της αγοράς και το ολοένα αυξανόμενο απαιτητικό κοινό.

Τεχνογνωσία


Στα πλαίσια εξυγίανσης και εξέλιξης της εταιρίας μας, επενδύουμε διαρκώς σε σεμινάρια επιμόρφωσης και συνεργασίες με τις καλύτερες ομάδες τεχνικών επιστημόνων. Δημιουργούμε νέα καινοτόμα προϊόντα με νέες μεθόδους παραγωγής, έχοντας βαθιά πάντα γνώση του χώρου και των αναγκών της εποχής μας. Οι επικαλύψεις και τα μίγματα μας, σύμφωνα με τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής, ξεχωρίζουν για τις φυσικές τους γεύσεις και διακρίνονται για την υψηλή ποιότητά τους, στην ελληνική αγορά.

 Η διαρκής ανάπτυξη του πελατολογίου μας σε συνεργασία με εμπόρους και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, είναι μόνο ένα από τα βασικά επακόλουθα μιας υγιούς απόδειξης, της πετυχημένης και σταθερά δομημένης πορείας μας στο χώρο.

Από τις εγκαταστάσεις μας στον Πειραιά, συντονίζουμε και καλύπτουμε όλη την ελληνική αγορά, έχοντας ένα διευρυμένο, ελεγχόμενο και οργανωμένο δίκτυο συνεργατών – αντιπροσώπων. Όσον αφορά δε τη μεταφορά και τη διανομή, των προϊόντων μας στην επαρχεία, γίνεται με τις καλύτερες πιστοποιημένες  μεταφορικές εταιρείες, ενώ δικά μας φορτηγά, εξυπηρετούν την ευρύτερη Αττική.

Η τεχνική υποστήριξη προς τους πελάτες μας και η προώθηση των προϊόντων μας,  συντελείται  με τη βοήθεια καταξιωμένων αρτοποιών – ζαχαροπλαστών, οι οποίοι είναι γνώστες ενός διευρυμένου πεδίου παραδοσιακών και σύγχρονων τεχνικών παρασκευών.

Η τεχνογνωσία και η ποιότητα, είναι δύο από τους βασικότερους λόγους που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε και να υπερτερούμε έναντι άλλων.

Η εταιρεία μας έχει τη γνώση να παράγει προϊόντα, των οποίων η ποιότητα μπορεί να συγκριθεί επάξια, με τα καλύτερα εισαγόμενα και εγχώρια.

Κυριότερος στόχος μας για το μέλλον και πρόκληση, πέραν της διαρκούς μας βελτίωσης, δεν είναι άλλος από την παραγωγή νέων προϊόντων και την προβολή τους, ώστε να κατακτούν πάντα στην αγορά, τη θέση που τους αξίζει.