Συνταγή
Βάση Παγωτού 100 | 1.000 gr |
Γάλα (3,5%) | 10.000 gr |
Ζάχαρη | 2.000 gr |
Κρέμα Γάλακτος | 1.500 gr |
Γάλα Άπαχο | 0.300 gr |
Δεξτρόζη | 0.200 gr |
Για κρύα χρήση προτείνετε παστεριωμένο γάλα και κρέμα γάλακτος.
Βάση Παγωτού 100 | 1.000 gr |
Γάλα (3,5%) | 10.000 gr |
Ζάχαρη | 2.000 gr |
Κρέμα Γάλακτος | 1.500 gr |
Γάλα Άπαχο | 0.300 gr |
Δεξτρόζη | 0.200 gr |
Για κρύα χρήση προτείνετε παστεριωμένο γάλα και κρέμα γάλακτος.
ΕΠΑνΕΚ 2014-2020 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα
Για να παρέχουμε την καλύτερη εμπειρία, χρησιμοποιούμε τεχνολογίες όπως cookies για την αποθήκευση ή/και την πρόσβαση σε πληροφορίες συσκευών. Η συγκατάθεση σε αυτές τις τεχνολογίες θα επιτρέψει σε εμάς να επεξεργαστούμε δεδομένα όπως συμπεριφορά περιήγησης ή μοναδικά αναγνωριστικά σε αυτόν τον ιστότοπο. Η μη συγκατάθεση ή η ανάκληση της συγκατάθεσης, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά αρνητικά ορισμένες δυνατότητες και λειτουργίες.