Βασιλόπιτα με Soft Cream

Συνταγή


Soft Cream Cake 1.000gr
Αυγά 0.300gr
Λάδι Ηλιέλαιο 0.250gr
Νερό 0.250gr
Βούτυρο Γάλακτος 0.100gr
Καρύδι έως 0.150gr
Ξύσμα από 2 πορτακάλια  

Μέθοδος


Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με φτερό στην 1η ταχύτητα του μίξερ για 5 λεπτά. Τοποθετήστε το μείγμα σε φόρμες του μισού κιλού και φουρνίστε.

Ψήσιμο


Θερμοκρασία:   170-180° C.

Χρόνος:  45-55 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.