Συνταγή


Κρέμα Δυνατή 1.000gr
Νερό 3.000-3.500gr

Μέθοδος


  1. Βάζουμε το νερό να βράσει.
  2. Τη σκόνη-κρέμα τη βάζουμε στο σκεύος που θα βράσουμε τη κρέμα.
  3. Πριν κοχλάσει το νερό (όταν είναι χλιαρό), παίρνουμε το 1/3 από αυτό και διαλύουμε τη σκόνη ΚΑΛΑ ώστε να μη μείνουν σβόλοι.
  4. Όταν το υπόλοιπο νερό αρχίσει να κοχλάζει, το ρίχνουμε στη διαλυμένη κρέμα ανακατεύοντας συνεχώς.
  5. Κατόπιν, το τοποθετούμε στη φωτιά και, συνεχίζουμε το βράσιμο της κρέμας, ανακατεύοντας συνέχεια και προσέχοντας να μη σπάσει.
  6. Όταν η κρέμα βράσει ΚΑΛΑ είναι, πλέον, έτοιμη για να την ανακατέψουμε με τον “κιγιέ”, ο οποίος είναι επίσης ζεστός, για να έχουμε άριστα αποτελέσματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η κρέμα πρέπει να είναι καλά ψημένη και ο κιγιές φρέσκος.