Cookies Soft Cream

Συνταγή


Soft Cream Cake 1.000gr
Μαργαρίνη παγωμένη (4°C) 0.500gr
Αλεύρι Ζαχαροπλαστικής 0.400gr
Νερό 0.130gr
Λάδι Ηλιέλαιο 0.080gr
Ξηροί καρποί κατά βούληση
Σταγόνες Σοκολάτας κατά βούληση

Μέθοδος


Τοποθετήστε όλα τα υλικά εκτός από την σοκολάτα και τους ξηρούς καρπούς στον κάδο του μίξερ και αναμείξτη με φτερό για 5 λεπτά περίπου, στην μεσαία ταχύτητα μέχρι να γίνει μία μάζα. Στο τέλος του ζυμώματος προσθέστε τη σοκολάτα και τους ξηρούς καρπούς και χτυπήστε για μισό λεπτό. Πλάστε την ζύμη σε στρογγυλό σχήμα στο επιθυμητό μέγεθος που θέλετε και τοποθετήστε σε λαμαρίνα με αντικολλητικό χαρτί.

Ψήσιμο


Θερμοκρασία:   + 170° C.

Χρόνος:  14-17 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.