Muffin Choco

Συνταγή


Choco Cream Cake 1.000 gr
Αυγά 0.350 gr
Λάδι Ηλιέλαιο 0.300 gr
Νερό 0.250 gr

Μέθοδος


Τοποθετήστε στο κάδο του μίξερ το μίγμα soft cream cake με το αυγό και χτυπήστε για 3 λεπτά στην 2η ταχύτητα με φτερό, μετά προσθέστε το λάδι και το νερό και συνεχίστε το χτύπημα για άλλα 2 λεπτά στην 2η ταχύτητα. Τοποθετούμε το μίγμα σε φορμάκια και φουρνίζουμε.

Ψήσιμο


Θερμοκρασία:    180 – 190° C.

Χρόνος: 15-20 λεπτά ανάλογα τον φούρνο.