Συνταγή
| Easy Cake | 2.000gr |
| Λάδι Ηλιέλαιο | 0.800gr |
| Νερό | 0.800gr |
| Βούτυρο Γάλακτος | 0.100gr |
| Καρύδια | 0.150gr |
| Σταγόνες σοκολάτας | 0.150gr |
| Ξύσμα από 2 πορτοκάλια |
| Easy Cake | 2.000gr |
| Λάδι Ηλιέλαιο | 0.800gr |
| Νερό | 0.800gr |
| Βούτυρο Γάλακτος | 0.100gr |
| Καρύδια | 0.150gr |
| Σταγόνες σοκολάτας | 0.150gr |
| Ξύσμα από 2 πορτοκάλια |
Τοποθετήστε στον κάδο του μίξερ το μείγμα, λάδι, νερό, βοτύρο και ξήσμα και χτυπήστε με φτερό για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα του μίξερ. Στην συνέχεια προσθέστε τα καρύδια και τις σταγόνες σοκολάτας για 1 λεπτό. Τοποθετήστε το μείγμα σε φόρμες και λαμαρίνες.
Θερμοκρασία: + 170° C ανάλογα τον τύπο του φούρνου.
Χρόνος: 45-50 λεπτά για φόρμες και 65-75 λεπτά για λαμαρίνες ανάλογα τον φούρνο.