Βασιλόπιτα με Easy

Συνταγή


Easy Cake 2.000gr
Λάδι Ηλιέλαιο 0.800gr
Νερό 0.800gr
Βούτυρο Γάλακτος 0.100gr
Καρύδια 0.150gr
Σταγόνες σοκολάτας 0.150gr
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια  

Μέθοδος


Τοποθετήστε στον κάδο του μίξερ το μείγμα, λάδι, νερό, βοτύρο και ξήσμα και χτυπήστε με φτερό για 5 λεπτά στην 1η ταχύτητα του μίξερ. Στην συνέχεια προσθέστε τα καρύδια και τις σταγόνες σοκολάτας για 1 λεπτό. Τοποθετήστε το μείγμα σε φόρμες και λαμαρίνες.

Ψήσιμο


Θερμοκρασία:  + 170° C ανάλογα τον τύπο του φούρνου.

Χρόνος:  45-50 λεπτά για φόρμες και 65-75 λεπτά για λαμαρίνες ανάλογα τον φούρνο.