Ραβανί Easy

Συνταγή


Easy Cake 2.000gr
Λάδι Ηλιέλαιο 0.750gr
Νερό 0.750gr
Ινδική καρύδα 0.400gr
Ξύσμα πορτοκάλι 1-2 τμχ
Μαστίχα (προαιρετικά) κατά βούληση
Βανίλια (προαιρετικά) κατά βούληση
Σιρόπι 27 γράδα  

Μέθοδος


Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ εκτός από την καρύδα, και αναμίξτε με φτερό για 5 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα. Προσθέστε την καρύδα φροντίζοντας να ανακατευθεί καλά. Αμέσως μετά το ψήσιμο κόψτε το ραβανί στα επιθυμητά κομμάτια και ζεστό όπως είναι σιροπιάστε με χλιαρό σιρόπι. Σερβίρεται κρύο.

Ψήσιμο


Θερμοκρασία:  45-50 λεπτά.

Χρόνος:   170-180° C ανάλογα τον φούρνο.